Didgerinews
No.1 Jaargang 1 Updated: 5 Januari 2002

Nieuw op DidgeWeb: DidgeriNews

5 Januari 2002
Vanaf 2002 is deze nieuws pagina toegevoegd. Als er nieuwtjes zijn uit Didgeridoo land komen die op deze pagina te staan. Deze pagina zal onregelmatig ververst worden. Als er een nieuwe versie is zal dit op de startpagina van DidgeWeb staan en het zal in de agenda mailtjes genoemd worden. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de agenda mailtjes, kun je dat doen via deze link.

Als je didge nieuwtjes hebt kun je het natuurlijk altijd naar me emailen. Er is geen garantie dat je berichtje geplaatst wordt en het kan zijn dat ik het berichtje hier en daar wat aanpas (bij grote wijzigingen word je eerst geinformeerd ).

Verder ben ik (omdat berichten door derden aageleverd kunnen worden) als webmaster niet aansprakelijk voor de inhoud van berichtjes, hoewel ik natuurlijk wel steeds probeer zo zorgvuldig mogelijk te zijn.

Veel leesplezier.


Ingezonden bericht door Charlie McMahon uit Australie

5 Januari 2002
Charlie McMahon stuurde me eind december 4 pagina's met een artikel waarin hij geinterviewd wordt. Helaas weet ik niet in welk tijdschrift dit artikel stond. Als iemand het herkent (of als Charlie het me nog emailt) zal ik het toevoegen.

Mocht je de eigenaar zijn van het tijdschrift en problemen hebben met plaatsing van het bericht, neem dan contact met me op. Ik zal het bericht dan z.s.m. verwijderen.

Klik hieronder op de pagina's om ze in leesbaar formaat te zien.
 

Artikel Charlie McMahon pagina 1/4 Artikel Charlie McMahon pagina 2/4
Artikel Charlie McMahon pagina 3/4 Artikel Charlie McMahon pagina 4/4

Situatie David Blanasi

5 Januari 2002
David BlanasiVorig jaar september is David Blanasi spoorloos verdwenen. Deze week werd op de Amerikaanse didgeridoo mailinglijsten de volgende update gepost, waaruit blijkt dat David nog steeds vermist is en door zijn stam nog niet overleden is verklaard.:

Hi everyone,

On 3 January 2002 I contacted the writer of the the aforementioned article from "The Australian", Paul Toohey.

He replied that the "situation (is) unchanged" and "the community is yet to declare him officially deceased."

He went on with an inquiry to me: "One interesting thing is that a whole lot of his 'students' were planning 
to come to Beswick to join the search. Know anything about this?"

So..does anyone know if these students were from the global, virtual community (i.e. List Members) or from a more localized area near Wugularr?

Kevin
ironwood@hotmail.com
--